0573 - 258 258   

Uw woning verkopen

Door uw huis op de juiste manier aan te bieden, vergroot u de kans op een snelle verkoop en een goede opbrengst. Bij ons bent u verzekerd van een professionele aanpak.

Uw woning verkopen begint met een blik vanuit het perspectief van de koper. Die wil eerst een goed algemeen beeld van de woning, en bij groeiende belangstelling ook meer zekerheid over details.

Strategie en presentatie

Wij komen eerst bij u thuis om samen met u een vrijblijvende en gratis waardebepaling te maken. Vervolgens maken we een inschatting van de te realiseren opbrengst en de verwachte verkooptijd. Dit is de eerste stap in het stappenplan voor de verkoop van uw huis. 


Het stappenplan is voor elke woning anders en vraagt om maatwerk. We maken duidelijke afspraken over de beste verkoopstrategie en manier van presenteren. Behalve het verkoopbord in de tuin horen daar professionele foto’s bij. Kwaliteitsbeelden, eventueel inclusief 360°-fotografie, zijn de basis voor een effectieve verkoopcampagne.


Onze website biedt altijd een goed verzorgd en actueel beeld van ons gevarieerde aanbod. Wij maken actief gebruik van Social Media en alle mogelijkheden om op Nederland’s grootste woningsite Funda.nl extra op te vallen met complete informatie, inclusief plattegronden, foto’s en films van hoge kwaliteit.

Daarnaast zijn er veel extra mogelijkheden om uw woning onder de aandacht te brengen. Behalve de etalagepresentatie en de digitale variant verzorgen we ingebonden en digitale brochures. Uw woning in onze periodieke Woonhuisspecial levert vaak nieuwe aandacht op, net als deelname aan de halfjaarlijkse NVM Open Huizen Dag. Gedurende de Corona-periode zal er helaas geen NVM Open Huizen Dag plaatsvinden.

U kunt bovendien nog kiezen voor adverteren in lokale, regionale en landelijke gedrukte media. We hebben scherpe tariefafspraken met een aantal glossy maandbladen, waaronder Residence. Voor wie de beoogde verkoop (nog) niet aan de grote klok wil hangen, bieden we de mogelijkheid van een stille verkoop.

Drempel voor kopers verlagen

De potentiële kopers van uw huis staan voor een grote beslissing. Ze zouden het liefst elk laatste spoortje twijfel wegnemen. De Haan Schippers zorgt ervoor dat alle relevante gegevens uit onder meer bestemmingsplan en kadaster beschikbaar komen. We kunnen uw woning voorzien van het energielabel, waarvoor met ingang van 2015 strengere regels gelden. De Woongarantiekeuring® is onze uitgebreide bouwtechnische keuring. Voor de koper, maar ook voor u als verkoper, betekent dat maximale zekerheid.

Lees verder
De Haan Schippers Makelaars