0573 - 258 258   

Nieuws

28 januari 2022 - Proef met ruimere hypotheeknormen voor duurhuurders.
Vier hypotheekaanbieders beginnen samen met de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) een proef met ruimere hypotheeknormen voor zogeheten duurhuurders. Dat zijn huurders die relatief veel geld kwijt zijn lees meer »
9 oktober 2020 - Voorlopig geen daling huizenprijzen verwacht, Nederlanders nuchter over woningmarkt
Maar weinig Nederlanders maken zich zorgen over de huizenmarkt. Dat concludeert SNS bank op basis van een onderzoek onder 1.018 Nederlanders van 25 jaar en ouder. Er wordt voorlopig geen daling van de lees meer »
2 oktober 2020 - Laagterecord in zicht voor hypotheekrente
Laagterecord in zicht voor hypotheekrenteDe hypotheekmarkt lijkt immuun voor het coronavirus: geldverstrekkers verlagen massaal de hypotheekrente, meldt De Hypotheekshop. “Het totaalgemiddelde s lees meer »
10 juli 2020 - NVM kwartaalcijfers: woningmarkt heeft niet te lijden onder coronacrisis
De woningmarkt heeft weinig tot niet te lijden gehad onder de coronacrisis. Er is meer boven de vraagprijs verkocht dan ooit tevoren: 52% van alle woningen werd voor meer verkocht dan dat ervoor gevra lees meer »
9 juli 2020 - Eerste impressie - Nieuwbouw Tusselerhof te Lochem
Hier zijn wij erg blij mee! Wat een mooie aanwinst voor Lochem om zorgeloos te kunnen wonen op een fantastische locatie. lees meer »
6 juli 2020 - CDA wil makkelijker hypotheek voor hurende starter
Het CDA vindt dat starters die aantonen dat ze altijd netjes hun hoge huur kunnen betalen, sneller in aanmerking moeten komen voor een hypotheek. De partij dient daarover vandaag een motie in in de Tw lees meer »
22 juni 2020 - Woningtekort nog groter dan gedacht
Woningtekort nog groter dan gedacht.Het woningtekort in Nederland is groter dan tot nu toe werd aangenomen en blijft de komende jaren stijgen. Volgens nieuwe ramingen loopt het tekort op tot 415.000 w lees meer »
3 juni 2020 - Hypotheekmarkt terug op niveau van voor de coronacrisis
De versoepeling van de coronamaatregelen heeft een gunstig effect op de woning- en hypotheekmarkt. Dat constateert De Hypotheekshop in haar analyse. Tien weken na de start van de intelligente lockdown lees meer »
17 april 2020 - Meer vraag vanuit de Randstad naar een woning op het platteland
Volgens de NVM gaan steeds meer mensen uit de Randstad op zoek naar een woning op het platteland. Dit schrijft de NVM in de publicatie ‘Vastgoedmarkt in beeld 2019’.rnrnDe leegstand op het plattel lees meer »
8 april 2020 - Consumenten lijken weer meer vertrouwen te krijgen in de woningmarkt
Consumenten lijken weer meer vertrouwen te krijgen in de woningmarktDe eerste maatregelen rondom de uitbraak van het coronavirus werden ruim drie weken geleden aangekondigd. Dat zorgde voor een behoor lees meer »
De Haan Schippers Makelaars