Schuttestraat 20 - Vorden

€ 795.000,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Historische pracht in adembenemend coulisselandschap

Wat een fraaie buitenkans in het idyllische buurtschap Linde is dit!
In het groene buitengebied van het nostalgische kastelendorp Vorden vinden we deze ruime historische voormalige hallenboerderij.

Ruimte met een grote R
We nemen je even mee terug in de tijd want deze karakteristieke parel dateert van begin 19e eeuw. De naam ‘de Bonekamp’ die trots op de gevel prijkt refereert aan de eerste bewoners en grondleggers van deze ruime en prachtig gelegen alleskunner.
De ruimte in het huis is een uitnodiging om het helemaal naar je eigen zin te maken en de riante kavel met diverse bijgebouwen zal je zeker inspireren tot nieuwe mogelijkheden.
Misschien wat kleinvee? Groente en fruit uit je eigen moestuin? Eindelijk je camper of oldtimer op je eigen terrein stallen? Een atelier voor die leuke hobby? Een yoga ruimte?
Of helemaal het roer om en start je hier misschien wel jouw eigen B&B?

Binnenkijken
Waar zullen we beginnen?
Er is zoveel te zien en achter iedere deur is er wel een verrassende en handige ruimte.
We komen binnen in de ruime hal waar genoeg plek is voor een riante garderobenis.
We hebben keuze om links naar de keuken te gaan of rechts naar de ruime bijkeuken met CV opstelling en meterkast. We kiezen voor links en treffen daar een heerlijk ruim bemeten woonkeuken aan. Koken, bakken en braden doe je met een praktische 4 zone kookplaat met eronder een royale oven en de afwas wordt verzorgd door de geïntegreerde vaatwasmachine. Natuurlijk is er ook een fijne ingebouwde koelkast om je verse spullen lekker fris te houden.
Door het vele daglicht is dit een heerlijke centrale plek om een ruime eettafel te plaatsen en gezellig de dag door te nemen.
Vervolgens lopen we door en komen we via de sfeervolle deur met glas in de gezellige en lichte woonkamer. Deze is voorzien van een authentieke schouw met houtkachel en openslaande tuindeuren (met zonwering).
In zowel de keuken als de woonkamer ligt een verzorgde PVC-vloer.

Het leuke van een bijzondere indeling
Dat we hier niet te maken hebben met een dertien in een dozijn woning blijkt wel door de verrassende indeling. De keuken is door de centrale ligging in het huis dé toegangspoort naar de vele gebruiksruimten. Op rechts vind je via de hal de eerder genoemde bijkeuken en aansluitend de kelder. Via de bijkeuken komen we in een multifunctionele ruimte met zolder die voor vele doeleinden te gebruiken is. Superhandig voor je fiets, tuingereedschap of andere zaken die je graag wilt opbergen.
Via de keuken is er toegang tot een kleine berging. Ideale ruimte om je voorraad direct bij de hand te hebben. En via de andere deur komen we in een portaal welke leidt naar de compacte wasruimte met wastafelmeubel, toilet, close-in boiler en wasmachine-aansluiting. Het portaal beschikt verder over een inbouwkast en geeft ook toegang tot een zeer ruime berging met een deur naar buiten. Ook bereik je zo de separate toiletruimte met fonteintje.
Vanuit de keuken en de woonkamer kun je naar een hal waar je de trap naar boven vindt.

Naar boven
Wie gaat waar slapen? Keuze genoeg want aan de overloop grenzen 4 flinke slaapkamers.
Daarnaast een ruime badkamer met ligbad, wastafel, toilet en separate douche te vinden is.
Aan opbergruimte is ook boven geen gebrek want we vinden in alle slaapkamers ruime en handige inbouwkasten.

Buitenleven
Zeg je buitenleven dan zeg je ‘de Bonekamp’.
Locatie is alles wordt wel eens gezegd en daar is hier helemaal niets aan gelogen.
Gelegen in het buitengebied te midden van het natuurrijke coulisselandschap waar bos en weiland hand in hand gaan, de Veengoot aan de overkant ligt en de sfeer van weleer nog overal voelbaar is.
De tuin rondom is een feestje voor de buitenliefhebber. Groen, ruimte, rust en vrijheid zijn hier wel de sleutelwoorden. Hier pik je op alle momenten de zon mee, is er op hete dagen ook altijd een verkoelende plek binnen handbereik en geniet je van de vele vergezichten.
De buitenruimte kenmerkt zich door een groot verhard erf met rondom verschillende bomen, gazon en fraai aangelegde borders en beplanting. Grenzend aan de achterzijde van het woongedeelte is er nog een multifunctionele ruimte die helemaal naar eigen inzicht in te vullen is. Voor nu heeft de zitmaaier er het rijk voor zich alleen.
En of het nog niet genoeg is vind je op het perceel ook nog eens een dubbele garage en twee grote schuren.

Kortom
Ben je ook gevallen voor de schoonheid van ‘de Bonekamp’?
Een historische hallenboerderij met rust en ruimte in overvloed op een fenomenale fraaie locatie net buiten Vorden en tussen 8 kastelen gelegen. Een unieke plek dicht bij de Veengoot waar je een ongelofelijke sterke connectie en beleving hebt met de natuur, de vier seizoenen en het licht wat iedere dag weer anders is. Waar je, als je goed oplet, de reeën ziet grazen aan de bosrand. En waar je de kans en mogelijkheid hebt om veel naar je eigen zin aan te passen en in te richten en waar je bovendien heerlijk kunt genieten van het goede buitenleven.

Ook binnen kijken?
Dat begrijpen we volkomen! Bel daarom ons kantoor om snel een afspraak te plannen zodat je deze fraaie plek met eigen ogen kunt zien en beleven.


Algemeen:
- Bouwjaar : oorspronkelijk uit 1829, verbouwd in jaren '50/ '60
- Onderhoud : Goed
- Ligging : In het buitengebied van Vorden (buurtschap Linde)
- Isolatie : dakisolatie, zoldervloerisolatie,
- Beglazing : gedeeltelijk dubbel glas & voorzetbeglazing
- CV-ketel : Vaillant ketel (2004)
- Close-in boiler (2x Daalderop)
- Parkeren : Op eigen terrein

Inhoud : 1.540 m³
Woonoppervlakte : 191 m²
Overig inpandige ruimte : 284 m²
Externe bergruimte : 219 m²
Perceeloppervlakte : 6.540 m²
Energielabel : Energieklasse G
Aanvaarding : in overleg

Deze woning is voorzien van een Woongarantiekeuring alsmede een energielabel

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Schuttestraat 20  VORDEN
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouwjaar:
    1954
  • Woonoppervlakte:
    191 m²
  • Perceeloppervlakte:
    6540 m²
  • Inhoud:
    1540 m³
  • Energieklasse:
    G
  • De Haan Schippers Makelaars