Vordenseweg 6 106 - Lochem

€ 279.500,- kosten koper.
Brochure downloaden
Regiofilm

Uw eigen vakantiehuis in Lochem!

Zin om de frisse boslucht op te snuiven? Even helemaal weg van de dagelijkse sleur? Of het nu is als een investeringsobject voor de verhuur –Lochem trekt het hele jaar door gasten-, of om er zelf met uw gezin en familie van te genieten; in Lochem is het leven goed. Deze perfect onderhouden vakantiewoning is het ideale object.
Ruighenrode is een zeer compleet vakantiepark met een gezellige brasserie, hotel, tennisbanen en bowlingcentrum. Het park ligt midden in de bossen, vlak bij de prachtige Lochemse Golfbaan en in de nabijheid van diverse natuurgebieden. Het historische centrum van Lochem met allerhande winkels, gezellige horeca en verscheidene supermarkten, is tien minuten met de fiets. Binnen een half uur bent u in de bruisende Hanzesteden Zutphen en Deventer.
Al van oudsher is Lochem met haar glooiende, groene landschappen een geliefde vakantiestek. Geen wonder ook, want de uitgestrekte bossen, heidevelden, de vele landgoederen en de gezellige plaatsen hier in de regio, maken vakantie in Lochem tot een bijzonder veelzijdig geheel. Op vakantiepark Ruighenrode, midden in het groen en de rust, staat deze fraaie, landelijke recreatiewoning. Het huis beschikt over vier slaapkamers en staat op een prachtig ruim perceel.

De recreatiewoning
Qua vormgeving past de woning goed in de landelijke setting; de gewolfde kapeinden zijn een knipoog naar de boerderijen die hier zo talrijk zijn. De woning en het perceel verkeren in tiptop staat van onderhoud; de tuin is strak aan kant en de oprit is smetteloos. Naast de voordeur meteen de meterkast, wat uiteraard ideaal is voor de verhuur. Entree in de hal, links meteen de WC. Links om de hoek de badkamer met douchecabine, wastafel, WC en aansluitingen voor de wasmachine en droger.
Vanuit zowel de badkamer als vanuit de hal toegang tot de slaapkamer op de begane grond.
Rechts de woonkamer met gezellige eetkeuken. Vanuit de kamer openslaande deuren naar de tuin om op zonnige dagen buiten binnen te halen. De keuken is geheel in stijl -landelijk, wit en fris- en perfect voor vakantiegasten; er is een vierpits gasstel, een combimagnetron, een royale ijskast, dubbele spoelbak en veel bergruimte.
Boven drie heerlijke slaapkamers waarvan de grootste een inbouwkast heeft. Voorts is er een badkamer met wastafel en WC.
Het huis is uitgerust met een robuuste tegelvloer en een vinylvloer op de etage, tegelwerk in de natte cellen en eenvoudig te reinigen oppervlakten in de keuken en woonkamers, waardoor de schoonmaak een makkie is.

Buitenruimte
Rond het huis een prachtige tuin die zeer goed onderhouden is. Er is een maairobot, zodat het gras er altijd als een biljartlakentje bijligt, en het gazon wordt omgeven door beuken- en laurierhagen, rododendrons en ander fris groen. De tuinspullen kunnen in het tuinschuurtje.

Verhuur
De verhuur van uw bungalow kunt u natuurlijk zelf verzorgen, maar Bosrijk Ruighenrode neemt u die moeite graag uit handen. Er is een gezonde VvE die met regelmaat de koppen bij elkaar steekt en het management van Ruighenrode zorgt ervoor dat het onderhoud van het park en alle bijbehorende faciliteiten jaarrond piekfijn in orde is. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vakantiehuisje.
Kortom
Heeft u interesse in deze fraaie vakantiewoning? Neem contact met ons op en we laten het u graag zien. We kennen de omgeving op ons duimpje en kunnen u alles vertellen over hoe leuk, maar ook hoe financieel aantrekkelijk het hebben van een vakantiehuis in Lochem is.

Algemeen:
- Bouwjaar 1995
- Volledig geïsoleerd
- CV-ketel (type Remeha, 2011)
- Vloerverwarming begane grond (behalve slaapkamer en hal)
- Permanente bewoning is niet toegestaan
- Bijdrage V.V.E. c.a. € 100,= per maand (incl. voorschot water en afval)
- Energieklasse: B

Inhoud : 380 m³
Woonoppervlakte : 99 m²
Externe bergruimte : 9 m²
Perceeloppervlakte : ca. 825 m²
Aanvaarding : In overleg

lees meer +

Interieur en omgeving

Bekijk alle foto's door op een afbeelding te klikken.

Vordenseweg 6 106 LOCHEM
Kenmerken
  • Kosten koper k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    ingetrokken
  • Bouwjaar:
    1995
  • Woonoppervlakte:
    99 m²
  • Inhoud:
    380 m³
  • Energieklasse:
    B
  • De Haan Schippers Makelaars